Ahlan Wasahlan...

Terima kasih kerana melawat laman marwadinni.com. blog ini ditulis, dimaintain, di'touch up' oleh seorang wanita utk semua wanita... Dapatkan busana muslimah, aksesori, sulaman manik bagi memperindahkan penampilan, menambah skill dan pelbagai lagi yg anda boleh dapati disini... juga petua kecantikan utk kita... segalanya akan diperbaiki dan ditambah lagi hanya utk anda... wanita! (^_^) utk 'general/umum' ada juga tau... so, jenguk2 la dulu... syukran katsiir!

JAMU SUSUK DARA - PENCARIAN AGEN BARU!

 Taarrraaaa....

Kini JSD menawarkan 2 KOTAK HERBARIUM yg bernilai RM156 pd HARGA RM125 sahaja termasuk pos! Dan seterusnya menjadi agen / ahli jsd dan layak 20% diskaun seumur hidup! 

Kesihatan yg baik...
Kecantikan yg asli...tanpa mekap..
Peluang menambah nilai hidup sendiri...
Juga menambah nilai hidup yg lain...
Berkongsi kebaikan JSD...
Berkongsi REZEKI di JSD...

Segalanya disini...
Segalanya bermula semudah A B C..

Anda mahu?

Rebut peluang pendaftaran agen baru dr 12/5 - 30/6/2014..

Menjadi agen dropship kami..
Tanpa perlu menyimpan stok..
Tanpa perlu menguruskan pos..
Tanpa perlu keluar rumah..
Tanpa perlu meninggalkan anak..
Tanpa perlu bayar sewa..
Tanpa perlu mengeluarkan modal..

Hubungi mommy gojesss dr EMPAYAR MARWADINNI pilihan anda...

1) Ana Salwa ~ 019-3976012 ~ Selayang, Bt.Caves, Ampang, Gombak
2) Miz Ana ~ 019-2008701 ~ Puchong, Putra Heights
3) Noryani ~ 019-7290623 ~ Batu Pahat, Senggarang, Rengit, Parit Raja & Politeknik Merlimau Melaka.
4) ieta Hargal ~ 019-9938070 ~ Jerantut
5) Hafiza ~ 012-3147345 ~ Seremban
6) Najat ~ 013-9867379 ~ Serian (sarawak)
7) Ruziana ~ 011-1535 2813 ~ Parit Buntar, Kuala Kurau, taiping.
8 ) Zakiah ~ 012-7967807 ~ Parit sulong, Batu Pahat, Muar.
9) Sri Muniarty ~ 012-8567624 ~ Satok, Batu Kawa, Tabuan, Kuching,Samarahan, Sarawak.
10) Rosina ~010-9200310 ~ kota bharu, pengkalan chepa
11) Gee azizah~ 017-3860557~ BandarTun Razak Jengka, Maran,
12) lieyya ~ 017-3599950 ~ Rawang, Sungai Buloh
13) Norhafisah ~ 019-8840486 ~ Gedong, Serian, Sarawak.
14) Iqa Mutiara Jsd ~ 019-3196914 ~ Pulau Pinang
15) Ana Muhamad~0129540686~Kuantan
16) Heida Mahat ~ 012-7320219 ~Kluang,Mersing, Batu Pahat
17) Jenny ~ 016-6522136/016-8707684 ~ kem PGA,Batu Kawa, Jalan Batu Kawa-Matang,Kuching(Sarawak)
18) Elyazuliana JSD ~ 019 - 285 1618 ~ Raub , Pahang
19) Sunny Jitam Abdullah ~ 019-8949767 ~ Kuching, Petra Jaya, Satok (Sarawak)
20) Zalina ~ 019-4426969 ~ Pulau pinang..
21) Noor Akmal (Akma Nosa Razali) ~ 0145424424 ~ Manir ( kuala Terengganu)
22) Norafidah binti Rahman ( Fieydah Rahman Jsd ) ~ 019-4003876 ~ Subang, Shah Alam (Selangor)
23) Nor Izzatul Adyani Binti Yahya ~0133097104~Shah Alam, Selangor
24) Nurul Husna Ibrahim (Una ) ~ 011-3172 5524 ~permas jaya, plentong,johor bahru, (JOHOR)
25) Fazila Ty Hasan~0179503448~Dungun,Terengganu
26) Husna JSD~ 010-5791186~Kuantan
27) siti zainab(maktam)~0179362924~kem batu 10,kuantan.
28) Siti nursuhaida dzulkifli~0199690945~jerantut
29) Nur Adilah ~ 0145388068 ~ kuantan
30) Harnani ~ 0132168195~ Alor Setar/ penang
31) Umi Kalsom ~ 013-2717091 ~ Seri Kembangan
Give more, Get more...

#MultimillionnaireMawarniNamli
#EMPAYARMARWADINNI



Photobucket

TESTIMONI ELMARINO BLANC


Anda sudah Blanc?
Kebanyakkan produk penjagaan kulit hanya menyasarkan pembaikan pada kawasan tertentu, seperti kedutan atau tompok gelap. Maka semakin banyak masalah kulit yang anda hadapi, semakin banyaklah produk yang perlu anda gunakan sedangkan anda boleh berjimat dengan hanya menggunakan El Marino Blanc sahaja untuk semua masalah kulit anda.

hari ni nak belanje gambo testimoni ELMARINO BLANC













kaaaannnnnn... banyak dah testimoni ELMARINO ni.. mwr sendiri pon suke sgt.. tambahan plak dgn amek ester c... tak rugi tau.. cubalah.. mwr bg member price je.. sebarang soalan bleh whatsapp mwr 0196836356

JOM SIHAT CUN FIT SELIM MELIM!

*MultimillionnaireMawarniNamli*
Photobucket

TAPAU TAPAU SERVICES - 22 & 23 MAY 2014


 Kepakaran kami adalah menyediakan tempahan makanan 'SEMENANJUNG STYLE' yang lazat, enak dan menyelerakan seolah-olah anda kembali ke kampung halaman di desa semenanjung tanpa perlu menaiki BELON utk pulang menikmatinya!!

Kami di TTS menerima tempahan tapau utk apa sahaja majlis atau program anda. Menu adalah berdasarkan pilihan yg disediakan..

Bagi anak2 yang berada jauh dan tidak dpt menyediakan makanan yg enak dan berkhasiat utk ibubapa mereka di KUCHING SARAWAK, KAMI AKAN MEMBANTU ANDA!

Jangan biarkan jarak menjadi penghalang utk kita berbakti kepada ibubapa kita. Penghantaran disediakan disekitar bandar KUCHING.





Anda pilih dan kami sediakannya utk anda.

HUBUNGI TAPAU-TAPAU SERVIS (KUCHING SARAWAK) utk keterangan lanjut :

Ustaz Khairul 010-530 0474
Ina 014-811 5270

*Tempahan adalah 3 hari sebelum HARI KEJADIAN*
Photobucket
Related Posts with Thumbnails

Jalinan Ukhuwah

Setiap yang berlaku, ada hikmahnya... senyumlah...

Jom sehat with diet seimbang & zumba..\m/(>.<)\m/