Ahlan Wasahlan...

Terima kasih kerana melawat laman marwadinni.com. blog ini ditulis, dimaintain, di'touch up' oleh seorang wanita utk semua wanita... Dapatkan busana muslimah, aksesori, sulaman manik bagi memperindahkan penampilan, menambah skill dan pelbagai lagi yg anda boleh dapati disini... juga petua kecantikan utk kita... segalanya akan diperbaiki dan ditambah lagi hanya utk anda... wanita! (^_^) utk 'general/umum' ada juga tau... so, jenguk2 la dulu... syukran katsiir!

KACANG SEDAP

PENCARIAN 40 ORG STOKIS KACANG SEDAP BERMULA... ^_^

☆ mahu buat duit tambahan harian?
☆ keuntungan 40%
☆ produk senang jual? Opkos la makanan kan... ^_^
☆ harga mampu milik.. cuma RM10 je sebalang..
☆ tak perlu promosi gile2.. cer bg rasa sebijik dua.. kompem tak ckup sebalang dua! Hehehehe
☆ jaminan rasa sedap seperti namanya... KACANG SEDAP!
☆ produk muslim org kita
☆ anda boleh jual online, offline, di pejabat, di booth, di mesyuarat jkkk atau mesyuarat tingkap!
☆ anda sebagai STOKIS boleh melantik agen sendiri sama ada org perseorangan atau kedai dobi, kedai makan, kedai runcit mamat, mini market makcik limah dan lain2 kedai berpotensi dikawasan anda. ^_^

ANDA BUAT ANDA DAPAT!

saya menyediakan platform atau langkah pertama anda untuk bergelar usahawan.. ^_^

GIVE MORE, GET MORE!
yang berminat boleh ke page KACANG SEDAP atau whatsapp saya di 0196836356..

Anda nak rasa?

APA ITU SERUM AJAIB >> LAROME?

Assalamualaikum dan salam sejahtera... 

meh mawar share sket apa itu LAROME! ^_^




 TESTIMONI LAROME




haaaaa.. tu baru sket je... hehehe banyak lagi tau... lelaki pon bleh pakai... ^_^

Harga sebotol RM150
4 botol RM350 percuma ahli

nak tau lebih lanjut bleh whatsapp mwr 019-6836356

JOM KEMPISSS!
Photobucket

LAROME >>> KURUS TANPA LAPAR

Assalamualaikum dan selamat tgh hari semua.. 

Salam sejahtera... ^_^

Lama menyepi.. dr bulan june.. skang dah bulan ogos... bulan puasa bz dengan perniagaan KACANG SEDAP... skang dah lepas raya bz meLAROME!!!

Yaaa.. LAROME! 


uolls pernah dengar LAROME? pernah baca?

SERUM AJAIB yang menguruskan... hmmmmm mesti ada yg berkata.. iye keeee... sapu je bleh kurus... 

memula mwr pon mcm uollss.. malas nak amek port... ye ke dgn sapu je bleh selim... tp bila tgk kawan besfren makin selim.. makin KEMPIS dengan LAROME ni... haisssh takleh jadik ni... so beli gak sebotol!

hahahahaha tapi punya la malas menyapunya.. sampailah raya tak usik sgt.. tapi bila raya, makan tak berenti.. sampai suami pon dah jeling2.. badan mcm dipam2.. haissshh pakai baju sana sini melekat... takleh jadik ni.. akhirnya amek LAROME ni dan tenyeh seperti arahan... 

3 hari kemudia.. eh eh.. rasa kempis sket la... eh betolla... maka kat bawah ni la hasilnya... 



amacam? alhamdulillah betul2 menjadik rupanya.. suami pon tegur bila pakai blaus dah tak nampak perut.. dah tak melekat.. yahooooooo! 

skang setia melarome 2 kali sehari... kita tgk hasilnya selepas sebulan! hehehehe

sape nak tau lebih lanjut bleh whatsapp mwr.. 0196836356

mawar nak ajak uollss sama2 KEMPISSS! hehehehehe 

boleh boleh? 

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

Jalinan Ukhuwah

Setiap yang berlaku, ada hikmahnya... senyumlah...

Jom sehat with diet seimbang & zumba..\m/(>.<)\m/