Ahlan Wasahlan...

Terima kasih kerana melawat laman marwadinni.com. blog ini ditulis, dimaintain, di'touch up' oleh seorang wanita utk semua wanita... Dapatkan busana muslimah, aksesori, sulaman manik bagi memperindahkan penampilan, menambah skill dan pelbagai lagi yg anda boleh dapati disini... juga petua kecantikan utk kita... segalanya akan diperbaiki dan ditambah lagi hanya utk anda... wanita! (^_^) utk 'general/umum' ada juga tau... so, jenguk2 la dulu... syukran katsiir!

EL MARINO - Produk kecantikan terbaik!

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Sekian lama rasenya mawar tak bercerita tentang kecantikan... kesibukan dgn manik2 punya pasal... Namun, tak dilupa tntg kecantikan.. hehehe.. cuma tak sempat nak update pape...

Namun, rakan dan kenalan semua.... Jangan sesekali kita lupa tentang kecantikan hati kita... Itulah kecantikan hakiki... Jika hati kita baik, maka baiklah segalanya.. InsyaAllah...

Bagi yg biasa baca tntg tips2 kecantikan dari mawar mesti mengetahui yg mawar mmg takkan promote sesuatu yg mawar tak cuba dan rasai sendiri... Macam mana mawar masih setia dgn JAMU RATU DARA kerana khasiat dalamannya, juga dgn HERBALIFE yang masih mawar shake setiap hari utk turunkan berat badan, set penjagaan mukanye yg sedap dipakai... juga PREMIUM BEAUTIFUL (PB) yang masih mawar pakai saban hari kerana membentuk bentuk badan... sukeeee... saya suke semua.. hehehe

Kali ni ada satu produk baru yg mawar nak kongsikan... Mawar menjadi ahli ELKEN hampir sebulan kerana membeli penapis air BIO PURE yg sgt2 baik dan penting bg kehidupan kita hari ni... Bab penapis air mawar cite next entry eh... Ni nak cite pasal el marino dulu.. Produk kecantikan...



Panjang cite tntg el - marino ni, nak baca details lengkap.. klik sini... 

Utk pengetahuan semua, mawar baru je mkn el-marino ni... Tak sampai sebulan pon lagi... tapi, alhamdulillah menunjukkan hasil yg positif.. Masalah utama mawar adalah kedutan dibawah mata dan warna kulit muka yg tak sekata... Alhamdulillah banyak perbezaannya.. Sampai my Mr. Bleu... jap nak tunjuk Mr.Bleu..

My Mr. Bleu.. hehehe sebijik la.. mata sepet n muka tirus je.. huhu

Haaaa.. sambung balik.. Me n my Mr. Bleu tu susah nak jumpa.. lebih dr 6 bulan br dpt jumpa skali.. So, lebaran yg lepas jumpalah... yg best dan point cite kat sini adalah, beliau kata muka mawar lebih berseri2 dr kali terakhir jumpa dulu... huhuhu kembang sekejap.. wawawawa...

So, kat bawah ni mawar ada bagi gambar sket... genap sebulan nnti baru mawar wat tulis lagi dan bagi gambar close up...ni gambar jarak jauh dulu.. hehehe.. sebelum entri ni ditulis, sesaje la tanya adik tntg kulit mawar.. bukan apa, dialah yg tukang telek n tukang dengar rungutan mawar tntg kedut bawah mata ni.. dan dia mmg tahu mawar mmg mencari produk terbaik utk masalah tu... so, jawapan dia.. "Eh! ha'ah la kakde... dah takde kedut2 halus tu.. tggl kedut yg besar ni je.. tu pun dah kurang.."

Hooyeeeaaaaahhh... Alhamdulillah... So, tggu genap sebulan eh...

amacam? ada beza tak?
Maaf la gambor agak kecik.. hehehe..  So, bagi wanita2 diluar sana yg masih tercari2 produk terbaik utk kecantikan kita, THIS IS THE BEST!!! I wanna be the most beautiful gal on my wedding day.. muahahaha... insyaAllah... Thanks my Mr. Bleu.. (a❤‿❤a)


Hubungi mawar eh...
  019-6836356

Till then, jaga diri, jaga kesihatan, jaga iman & jaga Allah... Wassalam....
Photobucket
0 Responses
Related Posts with Thumbnails

Jalinan Ukhuwah

Setiap yang berlaku, ada hikmahnya... senyumlah...

Jom sehat with diet seimbang & zumba..\m/(>.<)\m/