Ahlan Wasahlan...

Terima kasih kerana melawat laman marwadinni.com. blog ini ditulis, dimaintain, di'touch up' oleh seorang wanita utk semua wanita... Dapatkan busana muslimah, aksesori, sulaman manik bagi memperindahkan penampilan, menambah skill dan pelbagai lagi yg anda boleh dapati disini... juga petua kecantikan utk kita... segalanya akan diperbaiki dan ditambah lagi hanya utk anda... wanita! (^_^) utk 'general/umum' ada juga tau... so, jenguk2 la dulu... syukran katsiir!

SENARAI AGEN JSD

Assalamualaikum dan salam sejahtera u olls...

Setelah ditutup permohonan utk menjadi agen, Mawar nak umukan senarai nama agen dibawah MarwaDinni a.k.a Mawar Ratu Jsd...



Senarai agen ambilan NOVEMBER 2012, Saling membantu ddan memberi sokongan antara satu sama lain... berkongsi info, utk kita semua sama2 maju dlm JSD, sama2 sihat dan cun melecun.. hehehe jika ada yg nak COD di kawasan yg ada agen2 mawar, sila hubungi mereka ya.. darling2 agen bleh la nak buh link @ hp masing2 ya...

1) Hafiza Nor Fiza ~ Seremban, N.9 ~ 012-3147345
2) Heida Mahat ~ Kluang, Johor ~ 012-7320219
3) Ct Ana Halit a.k.a Miz Ana ~ Kuala Langat, Selanngor ~ 019-2008701
4) Norfa Izzah ~ Kuantan, Pahang. ~ 013-9811676
5) Gee Azizah ~ Jengka, Pahang. ~ 017-6327857
6) Ieta Hargal ~ Jerantut, Pahang. ~ 019-9938070
7) Orleen Nedzleen ~ Jerantut, Pahang. ~  012- 9619282
8) Nadiah Aziz ~ Batu Caves, Selangor. ~ 019-3816819/011-16267401
9) Ana Salwa ~ Selayang.  ~ 019-3976012
10) Mazdalina Namli ~ Kuching, Sarawak. ~ 014-8115270
11) Mira Nazwa ~ Shah Alam. ~ 019-9841283
12) Heleena Andy ~ Penampang, Sabah. ~ 013-8814992
13) Ae Mie ~ Jelebu, N.9 ~ 012-9368816
14) Mazura Mat Ain ~ Ampang. ~ 
019-3104748 

15) Noraidah Yusof ~ Kuantan, Pahang. ~ 013-9560680
16) Nor Yani ~ Batu Pahat, Johor. ~ 019-7290623
17) DeWi AzeVa ~ Kota Kinabalu, Sabah. ~ 012-8296769
18) Noraini Aini ~ Kuantan, Pahang. ~ 0139307267
19) Mariah (OFFLINE) ~ Rompin Pahang. 012-9500676



Mungkin ramai antara kita ni rasa benda mcm ni tak patut di post kerana mereka2 ini memberi pendapat secara individu.. Tapi jika mereka2 ni berada di tempat kami, warga jamu susuk dara ni, pasti mereka akan berfikir lebih menggunakan hati dan ihsan sebagai seorang wanita.. 

Bayangkan satu gambar ni di post di wall kami, dapat membantu lebih 10 masalah wanita di luar sana.. Masalah apa? Suami dh tak sayang, suami jarang balik, dihina suami, nyaris nak bercerai, blum lg msalah
 kesihatan dn dalaman wanita.. 

Masalah miss v berbau, keputihan sangat teruk hingga ada jangkitan kuman, masalah tidak dpt zuriat, msalah bertahun2 tak piyed.. Msalah piyed tak henti2... Semuanya jamu susuk dara dapat atasi dan bantu dengan izin Allah... Kalau kami tak hebahkan, adakah diorg yg ada msalah2 berat macam ni dpt jumpa jalan pnyelesaian nya? 

Patut ke kami yg dh guna, rasa n tau keberkesanan tak nak cuba bantu pula wanita2 yg sama mcm kami ada pelbagai msalah juga? Sesiapa yang ada masalah-masalah macam boleh PM mawar.. Insya allah.. Dengan izin Allah segala masalah ptt diatasi.

Come On! PM me... if u wanna know something bout JSD or what so ever yg mwr tahu, mwr jual, mwr ada... hehehe... ♥ Apa yg dimengarutkan pun ntah.. huhuhu.. 

~With ♥ Mawarni Namli... I"M HERE & STILL HERE~

So, Till then jaga kesihatan dan kecantikan.. Jaga Allah dan iman... <3 div="div">

Wassalam.


Photobucket
0 Responses
Related Posts with Thumbnails

Jalinan Ukhuwah

Setiap yang berlaku, ada hikmahnya... senyumlah...

Jom sehat with diet seimbang & zumba..\m/(>.<)\m/